Rozmanova ulica 21a, 6000 Koper,   T: 05 627 60 77, F:  05 627 14 31
TRR: 01250-6030657186, DŠ: SI 84 36 64 51, MŠ: 5083141

Vabilo na Dan z Bordonovci.

Nad mavrico

Nad mavrico smo potovali v četrtek, 6. 6. 2019, ko je potekala zaključna prireditev ob Dnevu šole, na kateri so se predstavili učenci od 1. – 9. razreda. Z učitelji mentorji so pripravili zelo raznolik program, s katerim so navdušili številčno množico staršev in učencev, ki so si prireditev prišli ogledat. Velikega aplavza so bili deležni tudi učenci, ki so se v tem šolskem letu še posebej izkazali in so zato bili nagrajeni. 
Čestitke vsem nastopajočim in njihovim mentorjem ter nagrajencem!

 

PODROČNO TEKMOVANJE V ROKOMETU ZA MLAJŠE DEKLICE

Učenke naše šole so se 10.6.2019 udeležile področnega tekmovanja v rokometu za mlajše deklice, ki je potekalo v Športni dvorani Bonifika, v organizaciji OŠ Koper.

Na tekmovanju so sodelovale tri ekipe, poleg OŠ Dušana Bordona še ekipi iz OŠ Srečka Kosovela Sežana in OŠ Dragomirja Benčiča - Brkina Hrpelje iz Kozine. Ekipa OŠ Dušana Bordona je prikazala borbeno in nepopustljivo igro. Dekleta so prepričljivo premagala obe ekipi in se veselila zasluženega 1. mesta področnega tekmovanja v kategoriji mlajših deklic. Drugo mesto je zasedla ekipa iz Kozine in 3. mesto ekipa iz Sežane.

Ekipo OŠ Dušana Bordona so zastopale: Anja MILIĆ, Ana ĐERIĆ (6.a), Pika BERDEN, Nastja MALNARIČ, Maja NUNIĆ (6.b), Veronika DONEVA, Mej GRANDO, Lea TRAJKOVA (7.a), Maja BABIČ, Maja STARC, Sanita ŠUJAK (7.b).

Iskrene čestitke dekletom!

Zapisala Jasna Medvešek

 

V mestnem jedru Kopra, na različnih lokacijah, se je med 24. in 29. oktobrom 2018 odvijalo »Filmsko rajanje, dnevi filma za otroke, mladostnike in družine«.

V okviru dogodka je bila organizirana tudi delavnica filmske animacije za otroke od 12. do 14. leta, kjer so učenci preko zabave in ustvarjalne igre spoznali osnovne pojme filmske animacije in posneli svoj film z naslovom »Identità«. Delavnica je potekala v italijanskem jeziku, in sicer pod vodstvom Raffaelle Traniello, soustanoviteljice in umetniške direktorice znamenitega festivala kratkega filma za otroke in mladino Corti a Ponte, ki se že dolga leta posveča delu z otroki in s filmom.

Med avtorji nastalega filma zasledimo tudi imena učencev naše šole, in sicer: 
Tina Grižon, Matej Vodeb in Nina Pregl Martinec.

Filmček si lahko ogledati na povezavi: https://vimeo.com/298969436 .

Iskrene čestitke našim mladim ustvarjalcem!

Učiteljica Anja Segulin

Na vrh
Template by JoomlaShine