OBČINSKO PRVENSTVO V MALEM NOGOMETU

 

V sredo, 21.12.2018, so naši učenci nastopili na kvalifikacijskem turnirju skupine A občinskega prvenstva v malem nogometu v Areni Bonifika. Na turnirju so ekipe igrale vsaka z vsako. Na prvi tekmi smo se pomerili z OŠ Koper, ki smo jo izgubili 0 : 2, na drugi pa premagali OŠ Antona Ukmarja Koper 4 : 2 (strelca: Gashi 3 in Babić 1) in na zadnji še OŠ Ivana Babiča – Jegra Marezige 9 : 1 (strelci: Gashi 4, Mešinović 3, Viler, Babić in Tunanović vsi 1).

VRSTNI RED A SKUPINE

  1. OŠ Koper
  2. OŠ Dušana Bordona Semedela – Koper
  3. OŠ Antona Ukmarja Koper
  4. OŠ Ivana Babiča – Jegra Marezige

V finale občinskega prvenstva sta se uvrstili dve prvouvrščeni ekipi iz A in B skupine dveh kvalifikacijskih turnirjev OŠ Antona Ukmarja Koper in naša šola ter dve prvouvrščeni šoli iz B skupine kvalifikacijskega turnirja OŠ Elvire Vatovec Prade in OŠ Oskarja Kovačiča Škofije. V tej skupini sta igrali v dvorani Burja na Škofijah še OŠ Ankaran in OŠ Gračišče. Finale  bo v ponedeljek, 10.12.2018 v dvorani Burja na Škofijah.

REPREZENTANCA ŠOLE

Uroš Pertinač 9.a, Erlind Gashi 9.b - kapetan, Hasib Mešinović 8.b, David Pertinač 9.a, Taj Viler 8.a, Žan Žabkar 8.a, Matija Fonda 8.c, Klemen Malnarič 8.c, Alem Džaferović 8.b, Igor Babić 7.a in Luka Tunanović 7.b.

Vsem igralcem čestitamo za odlično igro.

Koper, 29.11.2018                                                                   Vodja ekipe Valter Gustinčič