MEDGENERACIJSKO SREČANJE V DOMU UPOKOJENCEV V OLMU

V sredo, 13.3.2019, so se učenci razredne in predmetne stopnje udeležili  medgeneracijskega srečanja z oskrbovanci Doma upokojencev Ptuj-enota Olmo.

Odzvali so se povabilu, da bi s kratko proslavo obeležili dva dneva, posvečena ženskam in sicer 8. marec,ki je dan žena in 25. marec, ki je materinski dan, ter tako razveselili vse ženske oskrbovanke in delavke doma.

Ob prihodu so jih oskrbovanci že pričakovali in po uvodni predstavitvi so učenci izvedli krasen kulturni program, ki je vseboval deklamacijo učencev 6. razreda, zborovsko petje mladinskega pevskega zbora in ples folklorne skupine 1. in 2. razreda.. Na koncu so učenci in starostniki skupaj zapeli  pesem Moja mati kuha kafe ob klavirski spremljavi učiteljice Lare.

Po končani predstavi so bili nastopajoči presenečeni s pogostitvijo in tako so še malo uživali na prijetni terasi doma v toplem pomladnem soncu.

Razšli so se polni novih spoznanj in prijetnih občutkov, da jih taka medgeneracijska srečanja samo bogatijo. Obljubili so si, da se bodo redno srečevali in si tako polepšali še kakšen dan.

 

 Mentorice Nataša Kragelj,Nina Kocjan in Lara Bobič

                                                                       

Koper, 14.3.2019