TOM telefon potuje, otroke obiskuje

17. 5. 2022 je TOM telefon® pričel vseslovenske akcijo »Tom potuje, otroke obiskuje«, s katero obeležujemo mednarodni dan otroških telefonov. Z akcijo, v kateri sodeluje tudi naša šola in sicer učenci od 6. do 9. razreda, bi vam radi sporočili, da nobena težava ni prevelika ali premajhna za pogovor. V ta namen TOM nahrbtnik potuje po Sloveniji in obiskuje osnovne šole. TOM nahrbtnik vas je opomnil, da lahko anonimno in brezplačno kontaktirate TOM vsakič, ko imate vprašanje ali potrebujejo pogovor. Na naši šoli smo ga gostili 7 dni, in sicer od 8. 11. 2022 do 15. 11. 2022.

S sodelovanjem v tej akciji bi radi sporočili, da nobena težava ni prevelika za pogovor. Pogovor nas razbremeni, težave postanejo lažje in dobimo občutek, da v stiski nismo sami.

Za pogovor lahko pokličemo na brezplačno telefonsko številko TOM telefona (116 111), ki je dosegljiva vsak dan med 12.00 in 20.00 uro. Lahko jim tudi pišemo preko elektronske pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.ali spletne klepetalnice(e-tom.si).

Zapisal: Nejc Potočnik

 

tom 2