DRŽAVNI POLFINALE V AKROBATIKI

V ponedeljek, 28. 11. 2022 smo na naši šoli organizirali državni pol finalne v akrobatiki za Obalno-kraško regijo. Glede na močno konkurenco tekmovalk in tekmovalcev, so se naše deklice in dečki dobro odrezali.

Pri najmlajših deklicah je 1. ekipa, ki so jo sestavljale Elania Živin, Tisa Šporar, Una Zorić, Rea Preglej in Anja Ilieva osvojile 1. mesto, 2.ekipa v sestavi Ema Peršić, Gaja Kozlovič, Ana Ilieva, Ema Jerman in Lana Bissachi p 3. mesto. Najuspešnejša med posameznicami je bila Tisa Šporar, ki se je zavihtela na 2. mesto, sledile pa soji z uvrstitvijo na 7. do 10. mesto Anja Ilieva, Elania Živin, Ana Ilieva in Una Zorić.

Najmlajši dečki so osvojili 1. mesto. Ekipo so sestavljali Domen Mohorko, Matias Rozman, Adam Janić in Liam Presel. Najuspešnejši je bil Domen Mohorko, ki se je zavihtel na 1. mesto, 2. je bil Matias Rozman, 4. pa Liam Presel in Adam Janić.

Najmlajše deklice in dečki zaključijo s tekmovanjem na tem nivoju.

Mlajše deklice so v konkurenci 13.-ih ekip osvojile 8. in 9. mesto. Najuspešnejša je bila Katia Gropajc.

Jaka Čagran pa je uspešno tekmoval v konkurenci mlajših dečkov.

Tudi pri starejših deklicah je bila velika konkurenca. Sodelovalo je 51 učenk iz 13ih šol. Ekipno je 1. ekipa osvojila 5. mesto, 2. ekipa pa je bila 10.. Najuspešnejši posameznici sta bili Tinkara Pevc in Nelly Čuček.

Vsem tekmovalkam in tekmovalcem želimo čim boljših uspehov na nadaljnjih tekmovanjih.

Zapisala Iris Š. Čeklić