POLFINALNO TEKMOVANJE V SKOKIH Z MALE PROŽNE PONJAVE

V petek, 16.03.2018, je naša šola gostila polfinalno tekmovanje v skokih z male prožne ponjave, ki se ga je udeležilo 333 učencev in učenk 21ih osnovnih šol iz cele Slovenije. Osnovno šolo Dušana Bordona je zastopalo 35 otrok, ki so dosegli kar nekaj vidnejših uvrstitev, in sicer:

  1. mesto: Timotej Ažman (mlajši dečki posamezno) – uvrščen na finale DP
  2. mesto: OŠ Dušana Bordona 1 (starejši dečki ekipno: Mark Mehle, Nik Medoš, Lian Matič, Thomas Medica, Jakob Morato Četojević) - uvrščeni na finale DP
  3. mesto: Eva Griparič (starejše deklice posamezno) – uvrščena na finale DP
  4. mesto: OŠ Dušana Bordona 1 (najmlajše deklice ekipno: Tia Koterle, Nelly Čuček, Lana Vončina, Lara Mezgec, Tiara Vuković)
  5. mesto: OŠ Dušana Bordona 1 (mlajše deklice ekipno: Neža Čandek, Tinkara Pevc, Lea Trajkova, Špela Rener, Zala Ažman) – Špela Plajnšek uvrščena kot posameznica na finale DP
  6. mesto: OŠ Dušana Bordona 1 (starejše deklice ekipno: Eva Griparič, Špela Plajnšek, Lia Vidic, Gaja Koren, Lejla Kljajić)

Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo, tistim ki so se uvrstili na državni finale v Brežice, 29.3.2018, pa želimo tudi veliko športne sreče.

Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila tudi vsem otrokom, ki so pomagali pri organizaciji in izvedbi same prireditve, da smo jo uspešno izpeljali. Velik hvala!