Pozdravljeni,

obveščamo vas, da je prejšnji teden zaživel nov portal – DijaskiSvet.si. Namenjen je vsem devetošolcem, vsebuje pa informacije, ki jih potrebujejo za boljše učenje, podatke o vpisu v srednjo šolo, pomembne datume, ki jih morajo spremljati, redno pa jih obveščamo tudi o dogodkih, ki jim morajo slediti (npr. rok oddaje vloge za štipendijo, za oddajo prijave za vpis, datumi NPZ …). DijaskiSvet.si je zato pomemben pripomoček za učence, ki dopolnjuje informacije, ki jih prejmejo v šoli.

Glas o novem portalu želimo ponesti med vse učence. Zato vas vljudno prosimo za objavo pripete novice o novem portalu. Objavo lahko naredite na spletni strani vaše šole ali pa v elektronskih novicah, v kolikor jih pošiljate svojim učencem ali staršem. Če bi dijakom radi olajšali dostop do uporabnih informacij, lahko na vaši spletni strani objavite povezavo na www.DijaskiSvet.si.

Za objavo se vam že vnaprej zahvaljujemo. Hkrati pa vas obveščamo, da boste v naslednjih tednih na šolo tudi letos prejeli Srednješolski Vpisnik. Izšel bo že dvanajsto leto zapored in bo pomagal novi generaciji devetošolcev pri izbiri srednje šole.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.

Jesenski pozdrav,

Tanja Papež, uredništvo portala DijaskiSvet.si